I november deltok jeg på kurset «LinkedIn og nettverking». Dette kurset og med Hadda som kursholder utgjorde den lille forskjellen for meg – helt klart.

Hallfridur er en fantastisk inspirerende kursholder og gir et utall av bra tips og tilbakemeldinger.
Før kurset trodde jeg at min profil var ganske grei, men oppdaget fort at jeg måtte ta noen grep. Jeg brukte all informasjonen fra presentasjonen og startet jobben med å forbedre profilen. Noen uker etter oppdateringene ble jeg kontaktet av et firma som hadde sett min profil på LI og spurte om jeg ønsket en nærmere prat. Før jul fikk jeg et tilbud fra dette firmaet og jeg starter snart i ny jobb.

Tusen takk, Hadda, for et utrolig bra og inspirerende kurs for meg som arbeidssøker og jeg kan på det varmeste anbefale kurset.

– Wiolett

 

Tusen takk for hyggelig, engasjerende og lærerikt kurs om LinkedIn i Stavanger i dag. Varme anbefalinger av Hadda!

– Terje

 

Vil bare få nytte sjansen å takke for et veldig inspirerende og vel gjennomført kurs i Stavanger 15.11.17. Jeg hadde stort utbytte av dette og jeg fikk mange innspill til hvordan gjøre profilen min bedre. Det var veldig mye å gå gjennom på noen timer, men du holdt track på alt og svarte veldig godt og guidet oss på spørsmålene. Veldig bra at du har presentasjonen åpen på profilen din. Takk så langt for hjelpen og inspirasjonen

– Rune

 

Hadda er en inspirerende kursholder som kan mye om sosiale medier.
Anbefales på det varmeste

– Wenche

 

Tusen takk for et kjekt LinkedIn kurs av deg på Mulighetsterminalen. Fikk mye ny kunnskap og lo masse 🙂

– Leif

 

Hadde en utrolig givende og motiverende gjennomgang med Hallfridur Johannsdottir ang. bruk av LinkedIn.
Flott å ha dialog og samtaler med profesjonelle folk som er dyktige på sine fagområder, der man forlater møtet med mange gode tips og triks man tar med seg videre for å videreutvikle seg selv og de rundt seg.

Jeg anbefaler alle som skulle være så heldige å komme i kontakt med Hadda om å utnytte de for alt det er verdt, med tanke på å videreutvikle eller markedsføre seg selv i sosiale medier!

– Terje